El PSOE de Formentera insta al Consell que apliqui la gratuïtat del transport públic per a tothom durant tot el 2024

El PSOE de Formentera insta al Consell que apliqui des del pròxim 1 de gener de 2024 la gratuïtat del transport públic per a tothom a l’illa, després que el Govern central hagi aprovat el decret que prorroga les principals mesures tomades després de la crisi per la COVID i la guerra a Ucraïna, entre les quals hi ha l’extensió de la gratuïtat del transport a les Balears i les Canàries. La gratuïtat del transport públic col·lectiu terrestre a les Balears compta amb una partida de 43 milions d’euros.

Per als socialistes de l’illa, «ja no hi ha excuses» perquè el govern de dretes de Sa Unió apliqui aquesta bonificació, que va cancel·lar el 31 d’agost passat, i que es pugui estendre a tots els usuaris, tal com es va aprovar la legislatura anterior.

El PSOE de Formentera recorda que «gràcies a les mesures tomades pels governs progressistes de l’Estat i de l’illa, els usuaris del transport públic a Formentera s’han incrementat un 55% a 2023 respecte a 2022” i assenyala que “s’ha de continuar en aquesta línia per millorar un servei públic necessari i fonamental per als nostres vesins».

Compartir

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Noticias relacionadas