El PSOE denuncia que la xarxa Melib a Formentera només ofereix com a disponibles dos dels tretze punts de càrrega de vehicles elèctrics

El PSIB-PSOE de Formentera denuncia que avui dia la xarxa Melib, depenent de la Direcció General d’Energia del Govern balear en coordinació amb el Consell Insular, només ofereix com a disponibles a l’illa dos punts de càrrega de vehicles elèctrics dels tretze que té registrats la xarxa. Actualment, segons aquesta aplicació, només es troben disponibles el carregador de l’aparcament subterrani de la Plaça Europa, a es Pujols, i el del carrer Guillem de Montgrí, a Sant Ferran. De la resta, set no funcionen i quatre es troben fora de gestió, malgrat que hi ha alguns punts ‘fora de gestió’ que sí que funcionen, com per exemple el de l’IES Marc Ferrer, però que no està recollit en la xarxa.

Els socialistes apunten que aquesta desinformació i la manca de sincronització de la xarxa Melib a Formentera provoca confusió i incomoditats als usuaris, i evidència la nul·la capacitat de gestió de l’actual Consell i del Govern, que tenen paralitzades les polítiques de mobilitat sostenible a Formentera.

El PSOE exigeix a l’equip de govern de Sa Unió que, com ells mateixos van anunciar, reclamin una reunió de la comissió bilateral amb el Govern per abordar aquest assumpte i per fer un manteniment dels punts de recàrrega elèctrics, tal com estableix el conveni signat entre les dues administracions l’octubre del 2021. A més, els socialistes demanen explicacions sobre què punts de càrrega elèctrics seran de pagament a Formentera, tal com va anunciar el Govern, quan avui dia només en funcionen dos, segons les seves dades.

El PSOE també recorda que el Consell encara no ha informat res sobre la planificació de Formentera eco per a la temporada 2024.

Compartir

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Noticias relacionadas