El servei de la ITV a Formentera acumula quatre mesos de retard

• Els socialistes critiquen la manca de previsions i la nul·la capacitat de gestió de Sa Unió

El PSOE de Formentera critica que el servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) està donant cites amb quatre mesos de retard degut a la manca de previsions i la nul·la capacitat de gestió del Consell. En l’actualitat, si un conductor vol passar la revisió tècnica del seu vehicle, es trobarà que les primeres cites es donen per al mes de maig.

El passat dimecres el conseller i portaveu de Sa Unió, Oscar Portas, va negar en una tertúlia a la televisió aquest retard, la qual cosa és una mostra més de la manera d’actuar, la deixadesa i el desconeixement que té aquest equip de govern davant els problemes que afecten a la ciutadania.

La situació de la ITV perjudica notablement als ciutadans que depenen d’aquest tràmit per poder circular amb els seus vehicles i, segon denuncien els socialistes, el problema es pot agreujar més els pròxims mesos quan s’incrementi la demanda de revisions per part dels vehicles de lloguer de Formentera.

Un servei desmantellat en només sis mesos
Els socialistes critiquen la dolenta planificació del Consell de Formentera, que té actualment tancada la ITV i que tampoc està oferint altres solucions als ciutadans.

El PSOE recorda que durant la passada legislatura els mesos de gener començaven amb llista d’espera zero, gràcies a l’increment de personal (es contava amb tres inspectors en comptes d’un que hi ha en l’actualitat) i per la reorganització del servei, que va permetre poder obrir una tarda a la setmana. “Sa Unió sembla més preocupada en les seves baralles internes que atendre els serveis bàsics, com la ITV, que han desmantellat en només sis mesos”, lamenten els socialistes de Formentera.

Compartir

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Noticias relacionadas