El PSOE demana a Sa Unió transparència amb els informes sobre la situació de Córdoba

El PSOE de Formentera demana a Sa Unió que expliqui amb total claredat i transparència la situació del president del Consell, Llorenç Córdoba, al capdavant de la institució, davant les informacions que s’han publicat als mitjans de comunicació que no s’està fent cap informe jurídic al Consell.

Els socialistes volem explicacions sobre si és cert que serà el PP a Mallorca l’encarregat de fer un document sobre la governabilitat del nostre Consell de Formentera i el que decideix sobre el futur de la màxima institució insular.

Comissió Ètica i de Bon Govern

Davant aquesta situació, el PSOE insisteix, una vegada més, que el Consell de Formentera ha d’anomenar els representants de la comissió Ètica i de Bon Govern del Consell per abordar aquesta gravíssima situació.


Els socialistes recorden que la coalició de dretes havia anunciat l’expulsió de Córdoba amb data 31 de desembre i que avui en dia encara no s’ha produït i encara no sabem si aquesta es podrà dur a terme i en quins termes. El PSOE assenyala que aquesta situació d’incertesa danya greument la imatge i el nom de la institució. La ciutadania de Formentera i els treballadors del Consell no mereixen aquesta imatge de desgovern i descontrol tan lamentable que està provocant Sa Unió.


Els socialistes volem que Sa Unió demostri, una vegada per totes, la seva responsabilitat com a governants per acabar amb aquest ridícul històric que estan fent al capdavant del Consell de Formentera.

Compartir

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Noticias relacionadas