El PSOE denuncia l’espectacle vergonyós que Sa Unió està protagonitzant al Consell de Formentera

El PSOE de Formentera denuncia “l’espectacle vergonyós que està protagonitzant Sa Unió dins del Consell de Formentera”, que ha sumit a la màxima institució insular a la major crisi política de la seva història.
L’últim capítol d’aquesta crisi que porta gairebé 50 dies sense solució és l’expulsió del president Córdoba del seu grup polític, “una situació inaudita en democràcia, esperpèntica, i que s’ha fet amb una manca de transparència total, que continua danyant la imatge de la nostra institució”, assenyala Rafael Ramírez, secretari general dels socialistes de Formentera.
Ramírez recorda que els consellers de Sa Unió portaven setmanes anunciant l’expulsió del president Córdoba i que aquesta no s’ha fet fins aquest divendres a la nit. “A més, ho han fet sense presentar públicament cap informe jurídic i tampoc els consellers de Sa Unió han presentat cap prova davant la Fiscalia com havien anunciat”.
Informe demanat, opacitat i Junta de Portaveus sense convocar
El PSOE de Formentera ha fet un registre d’entrada al Consell per sol·licitar l’informe que està elaborant el secretari per conèixer en quina situació queda la governabilitat de la institució i les conseqüències organitzatives i de funcionament que tindrà per al Consell l’expulsió del president del seu grup polític.
Els socialistes denuncien la “total opacitat de Sa Unió en aquest assumpte transcendental per al Consell” i lamenten que, “una vegada més, la coalició de dretes està actuant d’esquenes” a la ciutadania i a la resta de formacions polítiques del Consell. “Aquest és el tarannà de la dreta des del primer dia; nosaltres demanam que es convoqui una Junta de Portaveus per informar-nos de la situació, però la realitat és que ens informam de la gravíssima situació que pateix el nostre Consell pels titulars de la premsa”.
S’han d’assumir responsabilitats polítiques
“Els socialistes de Formentera estam molt preocupats davant aquesta situació i pel funcionament del Consell a partir d’ara, perquè veiem una coalició de dretes incapaç de sortir de la crisi que ells mateixos han provocat”, lamenta el secretari general. Ramírez assenyala que “els consellers responsables d’aquest despropòsit històric han d’assumir la seva responsabilitat”.

Compartir

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Noticias relacionadas